Rooie Oortjes scheurkalender

Rooie Oortjes scheurkalender

Rooie Oortjes scheurkalender

De Rooie Oortjes scheurkalender wordt meestal rond november of december uitgebracht voor het daaropvolgende jaar. De Rooie Oortjes scheurkalender staat boordevol met spannende, humoristische en erotische strips. Ook staan er spannende quizjes in en zeker ook de leukste moppen. De Rooie Oortjes scheur kalender is volledig in kleur. Je zult er gedurende het hele jaar veel plezier aan beleven. Een Rooie Oortjes scheurkalender is niet alleen leuk om hem als cadeau aan iemand te geven, maar het is ook fijn om er zelf een te kopen of te krijgen. Krijg je er echter geen dan is het verstandig om er zelf een aan te schaffen. Hij is te leuk om hem niet te hebben. Je kunt dagelijks genieten van de scheurkalender. Hij heeft 320 pagina’s en je kunt hem ophangen. De doelgroep van een scheurkalender zijn de volwassenen.

Het maken van de Rooie Oortjes scheur kalender.

De tekenaars die de afbeeldingen voor de scheurkalender maken weten waarmee ze bezig zijn. Ze maken voor de juiste doelgroep de mooiste tekeningen die niet pornografisch zijn, maar erotisch. Je kunt er om lachen als je de afbeeldingen ziet en dat doe je zeker in combinatie met de teksten. Ook de puzzels en dergelijke zijn aanlokkelijk.

Het bestellen van een Rooie Oortjes Scheurkalender.

Je kunt de scheurkalender gemakkelijk bestellen wanneer je naar de website gaat van de RooieOortjes.nl. De Rooie Oortjes scheur kalender kun je vanaf november kopen op de website voor het jaar dat erop volgt. Wanneer je de scheur kalender wil bestellen, plaats je hem in de winkelmand. Daarna kun je hem veilig betalen met IDEAL of met Bancontact. Omdat ze vanuit een eigen voorraad leveren wordt bij een bestelling voor 16.00 uur de andere dag de Rooie Oortjes scheur kalender bij je thuis afgeleverd. Vanaf dat moment ga je genieten van de Rooie Oortjes scheur kalender.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de Rooie Oortjes stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!