Rooie Oortjes vakantie boek

Rooie Oortjes vakantie boek

Rooie Oortjes vakantie boek

Het Rooie Oortjes vakantie boek komt een keer per jaar uit. Het is een heel prettig vakantieboek dat ook bestemd is voor volwassen net als alle andere strips van de Rooie Oortjes. Het zijn prettige verhaaltjes die je met veel plezier kunt lezen op je vakantieadres. Het is geen bezwaar dat je de vakantie boeken van de voorafgaande jaren, die je nog niet gelezen hebt, ook besteld. Ook aan de oudere uitgaven kun je net zo veel plezier beleven als aan de nieuwste uitgave. Zorg er wel voor dat je kleine kinderen de erotische vakantie boeken niet onder ogen krijgen. Ze hoeven niet te weten dat je dergelijke boeken leest. Dat kunnen ze wel doen, maar dan moeten ze ouder zijn. Er zijn erotische strips waar de leeftijd opstaat, zoals bijvoorbeeld van 15 jaar tot 105 jaar. Wanneer er dat op staat, weet je in ieder geval de leeftijdsgrens.

De erotiek strips zijn bijzonder populair.

De tekenaars weten precies wat er van een erotiek strip verwacht wordt. De tekeningen zijn niet schunnig of pornografisch. Het zijn leuke tekeningen waarbij het verhaal vaak absurd is en waar je dus werkelijk om kunt lachen. Het Rooie Oortjes vakantieboek wordt veel door volwassenen gelezen. Dat wordt zeker gedaan tijdens de vakantieperiode. Tijdens de vakantie wordt de jaarlijkse uitgave van het Rooie Oortjes vakantieboek besteld. Hij wordt dan meegenomen naar de vakantiebestemming.

Het bestellen van het Rooie Oortjes vakantie boek.

Je kunt vrij eenvoudig het Rooie Oortjes vakantie boek bestellen dat maar eenmaal per jaar uitkomt. Je gaat daarvoor naar de website RooieOortjes.nl. Wanneer je het vakantie boek ziet dat je wilt hebben, plaats je dat in de winkelmand. Je kunt daarna veilig en vertrouwd afrekenen met IDEAL of met Bancontact. Zodra ze het geld hebben ontvangen, wat bijna tegelijk is, maken ze de bestelling voor je klaar. Als je voor 16.00 uur de bestelling plaatst, wordt het de andere dag door PostNL afgeleverd. Dat kan zo snel, omdat er vanuit een eigen grote voorraad wordt geleverd. Bij bestellingen boven de € 75 worden geen verzendkosten gerekend. Je kunt dus snel genieten van je Rooie Oortjes vakantie boek.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de Rooie Oortjes stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!