Rooie Oortjes strips bestellen

Rooie Oortjes strips bestellen

Rooie Oortjes strips bestellen

De erotische strips van de Rooie Oortjes staan vol met kleine op zichzelf staande verhaaltjes voor volwassenen. De strips staan vol met erotische humor waarvan je bij het lezen rode oortjes kunt krijgen. De strips worden al vanaf 1990 op de markt gebracht waaraan veel tekenaars meewerken. Het is een erotische serie met een knipoog. Een van de bekendste tekenaars is Gürcan Gürcel. Het zijn van oorsprong Belgische stripverhalen die als een gagstrip wordt uitgegeven. Een gag is een kortverhaal van hooguit een pagina. Ze worden veel gelezen door volwassenen wanneer ze lekker op de bank zitten om te ontspannen. Je kunt lachen om de mooie tekeningen die met zorg zijn gemaakt. Samen met de tekst vormt ieder verhaaltje een mooie anekdote.

De Rooie Oortjes strips.

Het zijn grappige erotische strips die bol staan van de erotiek. Het zijn allemaal ondeugende stripverhalen. De tekenaars weten de verhaaltjes allemaal in een kort verhaaltje uit te beelden. Ze houden er rekening mee dat ondanks dat het strips voor volwassen zijn ze ook regelmatig worden gelezen door opgroeiende jeugd. Daarom moeten de afbeeldingen en tekst grappig zijn en niets aanstootgevends bevatten. Ook wordt er in een strip niemand beledigd. Zowel op huidskleur en geloof moet het neutraal zijn. Dat hebben de tekenaars uitstekend gedaan.

Hoe kun je Rooie Oortjes strips bestellen?

Wanneer je nieuwe of eventueel de allernieuwste strips van de rooie oortjes wil bestellen, kun je daarvoor naar de website gaan van de RooieOortjes.nl. Je ziet dan meerdere mogelijkheden waaruit je een bestelling kunt plaatsen. Zo kun je op de website de strips bestellen, maar ook bijvoorbeeld een vakantieboek of scheurkalender. Het zijn allemaal producten voor volwassenen.

Zodra je weet wat je gaat bestellen, kun je het in de winkelmand plaatsen. Daarna kun je afrekenen met de veilige betaalmethode van IDEAL of met Bancontact. Als het bedrag is overgemaakt, wordt de bestelling direct opgestuurd. Heb je de bestelling voor 16.00 uur gedaan dan zal het de andere dag worden afgeleverd. Dat kan allemaal zo snel, omdat er vanuit een eigen grote voorraad wordt geleverd. De Rooie Oortjes strips bestellen is dus geen probleem en je kunt snel genieten van de erotische stripverhalen.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de Rooie Oortjes stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!