Rooie Oortjes stripboeken

Rooie Oortjes stripboeken

Rooie Oortjes stripboeken

Zij, die graag strips lezen en van erotiek houden, kunnen hun hart ophalen met de strips van Rooie Oortjes. De Rooie Oortjes stripboeken bevatten leuke tekeningen met grappige teksten. Je kunt vaak lachen om de tekeningen en de tekst. Een tekenaar van de Rooie Oortjes is onder andere Gürcan Gürcel. Rooie oortjes strips zijn een Belgische serie erotische stripverhalen. De reeks die uitgegeven wordt, is een zogenaamde gagstrip die erotische humor bevat. Een gagstrip is een korte strip met enkele plaatjes of hooguit van een pagina. Rooie Oortjes stripboeken zijn voor volwassenen bedoeld. De Rooie Oortjes stripboeken verschijnen in veel verschillende talen. Ze gaan als zoete broodjes over de toonbank.

Adverteren met erotiek

Als consument wordt er niet veel gekeken naar advertenties. Daarom gingen adverteerders aan de slag om toch maar de aandacht van de consument te trekken. Tegenwoordig zijn de erotisch getinte advertenties vrij normaal geworden. Omdat ook jonge kinderen de advertenties kunnen aanschouwen, moet er wel op gelet worden dat het niet schokkend is. Daarom zijn de stripboeken voor volwassen bestemd, omdat hier ook geslachtsdelen worden getoond.

De aanschaf van de Rooie Oortjes strips

Als je een Rooie Oortjes stripboek wil bestellen, kun je dat doen op de website van RooieOoortjes.nl. Wanneer je er een hebt gevonden, kun je hem in de winkelmand plaatsen. Wanneer je wil afrekenen, kun je dat doen met de veilige betaalmethode van IDEAL of met Bancontact. Omdat de betaling direct binnenkomt, wordt het Rooie Oortjes stripboek snel naar je toegezonden. Als je het stripboek voor 16.00 uur koopt, wordt dat de andere dag door PostNL bij je thuis afgeleverd. Een bestelling die in het weekend wordt gedaan, wordt dinsdag bezorgd. Bij een bestelling boven de € 75 worden er geen verzendkosten gerekend. Wanneer je de strip van Rooie Oortjes thuis ontvangen hebt, kun je gaan genieten van de leuke en lachwekkende verhaaltjes.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de Rooie Oortjes stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!