Rooie Oortjes magazine

Rooie Oortjes magazine

Rooie Oortjes magazine

Een magazine is een periodiek maand- of weekblad die per uitgave bestaat uit een bundeling van verhalen. In het Rode Oortjes magazine staan erotische verhalen die een grootte hebben van maximaal een pagina. De eerste erotische serie stripverhalen van Rooie Oortjes verscheen in 1990. Nu zijn er al zeer veel albums uitgegeven. Een van de bekendste tekenaars van Rooie Oortjes is Gürcan Gürsel. Het is een leuke serie waar je heerlijk om kunt lachen en rode oortjes van kunt krijgen. De tekeningen zijn bijzonder mooi afgewerkt.

De erotiek als strip weergegeven.

Het Rooie Oortjes magazine is eigenlijk hetzelfde als de stripboeken. De tekenaars die verantwoordelijk zijn voor de strips weten de erotiek op een leuke manier in beeld te brengen. Erotiek is een vorm van seksualiteit waarbij zeker niet de nadruk ligt op geslachtsgemeenschap. Het gaat vooral om de gevoelens eromheen. Ze maken de tekeningen zo dat ze niet aanstotend zijn, maar waar om gelachen kan worden. De strips van de Rooie Oortjes zijn gemaakt om te lachen. Wanneer je na een vermoeiende dag van het werk thuiskomt en je wilt je heerlijk ontspannen, kun je een stripboek gaan lezen. Je kunt dan heerlijk in gedachten wegdromen. Ook tijdens de vakantieperiode zijn de strips prettig om te lezen.

Hoe kun je het Rooie Oortjes magazine aanschaffen?

Wanneer je naar de website gaat van RooieOortjes.nl zie je daarop veel magazines over erotiek. Wanneer je een Rooie Oortjes magazine wil bestellen, is dat vrij eenvoudig. Wanneer je er een ziet die je wil hebben, plaats je het magazine in de winkelmand. Daarna kun je veilig en vertrouwd snel afrekenen door te betalen met IDEAL of met Bancontact. Zodra het geld is ontvangen, wordt het Rooie Oortjes magazine opgestuurd. Als je de bestelling voor 16.00 uur plaatst, wordt het de andere dag bij je thuis afgeleverd. Bij RooieOortjes.nl kunnen ze zo snel de strips bezorgen, omdat ze leveren van uit een eigen grote voorraad. Wanneer je bestelling meer kost dan € 75 worden er geen verzendkosten gerekend.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de Rooie Oortjes stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!